Една люта мъжка вражда заради жена, която тлее от години,

...
Една люта мъжка вражда заради жена, която тлее от години,
Коментари Харесай

Баджанаците Джизъса и Жоро Валентинов решиха за Златка Райкова в Сървайвър

Една люта мъжка омраза поради жена, която тлее от години, към този момент е в предишното. ММА боецът Жоро Валентинов публично елементарни на футболиста Благо Джизъса, който преди време, още до момента в който бяха първи другари, му отмъкна под носа плеймейтката Златка Райкова. Двамата сложиха точка на дългогодишния си спор в " Сървайвър ", където се борят за победа в апетит и зной.

Вече всичко е тъкмо сред нас. Благой пристигна при мен, подаде ми ръка, извини ми се и аз, като един православен християнин, му простих. Сгрешил е, само че имам вяра, че не е неприятен човек ", съобщи Жоро по време на племенния съвет в рисковото риалити.

Преди да влезе в " Сървайвър " той съобщи, че няма да приказва с Джизъса, който освен му открадна Златка, а и направи дете. Сега обаче двамата са неразделни в изтощителните игри, а след всяка победа на тима им " Известни " се прегръщат като братя.

Благой отхвърли да влезе в детайлности какво тъкмо е приказвал с баджанака си в Доминикана. " Каквото е трябвало да му кажа, съм му го споделил на Жорката. Това е сред нас двамата. Не мисля, че би трябвало да вършим реклама на други хора в това предаване ", съобщи футболистът, евентуално визирайки Златка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР