Една книжарница като никоя друга Обичам да обикалям по книжарници

...
Една книжарница като никоя друга Обичам да обикалям по книжарници
Коментари Харесай

Г.Тошев показва любимата си книжарница

" Една книжарница като никоя друга

Обичам да обикалям по книжарници по света. За мен те са чудни места, в които мога да прекарам часове. Подобно на магазините за плочи, в книжарниците в никакъв случай не бактисвам и постоянно си закупувам по нещо.

Книжарницата Ofr. е толкоз отворена към света, че се разлива върху тротоара на Rue Dupetit-Thouars.

книгите, ситуирани на масите от двете страни на входа, дават визия какво чака клиентите зад витрината: ултрамодерни фешън списания,  дизайнерски списания, изявления „ начин на живот “ британски, американски, италиански, корейски, бразилски, редки биографии на актьори, музиканти, дизайнери, разнообразни по род и формат книги за изкуство, философия, антропология, даже романи, само че надалеч от мейнстрийм литературата.

Известна като „ най-готината в Париж “, книжарница Ofr. е неповторима с това, че сплотява общественост от вярващи в изкуството хора, които идват отдалеко, както и почитатели, които се срещат на място или в Instagram (46,2K последователи).

Всяка седмица на модата дава доказателство за това: адресът Maraisian, открит през 2007 година, притегля инфлуенсъри и фешън хора от цялостен ​​свят, нетърпеливи да се допрян до най-хубавия източник, с цел да разширят банката си с изображения и да разширят своите хрумвания.

Но Ofr. също е изложба, както написа начело. В хода на натоварения живот (собственикът към този момент провежда празнични събития, когато е на 16, продуцира лични филми на 20, основава списание на 23).

Той се споделя Александър Тумерел, обвързван е през цялото време със сестра си Мари в основаването на това особено място.

Тук е изложил стотици художници на разнообразни ефимерни места, които работят в Париж и по света през последните двадесет години. След това някои от тях са се заселили в горната част на Маре и в никакъв случай не са си тръгвали. Място, в което срещаш актьори и почитатели от целия свят. Място за шерване, търсене, намиране, мрежа от любопитни хора, които имат ползи, разнообразни от всеобщия усет и фешън трендове в литературата, изкуството, дизайна.

Адресът: Париж 20, улица Dupetit-Thouars, 75003 Париж

От понеделник до неделя от 8:30 до 19:00ч.
Тел: 01 42 45 72 88

Място за ценители! С щерка ми можехме да останем съвсем целия ден на това чудно място.
Благодаря за рекомендацията Краси Генова! ", това написа журналистът Георги Тошев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР