Една къщичка за птици не с направили, една велоалея. АМ

...
Една къщичка за птици не с направили, една велоалея. АМ
Коментари Харесай

Борисов: Магистрала Тракия е опасна за здравето, на Хемус няма нарушения

" Една къщурка за птици не с създали, една велоалея. Автомагистрала " Тракия ” година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала " Хемус. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов пред свои симпатизанти в Бургас, разяснявайки свършеното от ръководещите до този миг.

Вчера " Продължаваме промяната “ върнаха мандата на президента Румен Радев, откакто не съумяха да съберат нужната им поддръжка за сформиране на държавно управление. По думите на Борисов точно в последния ден, когато е станало ясно, че няма да се сформира държавно управление, е излязло известие от Агенцията за държавна и финансова ревизия (АДФИ), подчинена на финансовия министър в оставка Асен Василев:

" Чета: Въпреки всички разкрития на служебните министри от предходната година и на кабинета " Петков " през тази за корупционни практики при построяването на автомагистрала " Хемус " и предплатено раздадени милиони, Агенцията за държавна и финансова ревизия не открива безусловно никакви нередности при договорите за строителство на сектори 7, 8 и 9 ", съобщи Борисов, цитирайки известието от АДФИ.

Очаквайте детайлности!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР