Една жена трябва да остане красива във всяка ситуация и

...
Една жена трябва да остане красива във всяка ситуация и
Коментари Харесай

Забравете за бръчките! С тези 4 маски за лице никой няма да познае на колко сте години СНИМКИ

Една жена би трябвало да остане красива във всяка обстановка и във всяка възраст. Чудили ли сте се по какъв начин някои жени наподобяват толкоз добре, че в никакъв случай не бихте съумели да им дадете действителните им години. Сигурно си мислите, че дават луди пари за скъпа козметика или че даже са стигнали до по-далече и са си инжектирали ботокс.

Оказва се обаче, че с цел да изглеждате добре, не е нужно да бъркате дълбоко в джоба си или да си причинявате болежка с инжекции, още повече, че те не са толкоз безвредни, колкото козметиците споделят.

Има и един доста елементарен, ефикасен и на ниска цена способ да скриете белезите на времето.

Нишесте вместо ботокс

Има доста предписания за подмладяващи маски въз основата на нишесте, само че през днешния ден ще ви опиша за тези, които са тествани и резултатът ни хареса.

Маска за лице от нишесте и морков

Китайска подмладяваща маска с мед

Тази маска не може да се употребява, в случай че кожата е развалена има рани или обриви.

ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ТРЯБВА

1 ч.л. мед

1 ч.л. нишесте (може да бъде оризово или от царевица)

1 ч.л. фина сол

Разбъркайте всички съставки, до момента в който стане хомогенна примес. Ако имате доста сензитивна кожа, прибавете 1 чаена лъжичка мляко към сместа. Нанесете сместа няколко пъти върху лицето си, като добавите нов пласт всякога, когато предходният изсъхне. Дръжте на лицето за 25 минути, след което измийте с топла вода. Прилагайте тази маска за хубост всеки ден в продължение на 20 дни, след което направете отмора за един месец.

Маска за избелване с водороден пероксид

Тази процедура ще ви помогне да се отървете от луничките и старческите петна. Смесете 2 супени лъжици нишесте и 2 супени лъжици 5% водороден прекис. Нанесете маската за 20 минути. Измийте с топла вода и не забравяйте да хидратирате кожата с крем./Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР