Една жена сподели брилянтен“ и странно удовлетворяващ“ трик, който ще

...
Една жена сподели брилянтен“ и странно удовлетворяващ“ трик, който ще
Коментари Харесай

„Брилянтен“ трик от £1,85 съживява зацапаните бижута и ги кара да изглеждат добре като нови

Една жена показа „ брилянтен “ и „ необичайно удовлетворяващ “ трик, който ще направи вашите мръсно изглеждащи бижута да наподобяват чисто нови.

За тези, които обичат бижутата, няма нищо по-вълнуващо от това да си сложат чисто нова лъскава гривна, колие, пръстен или обеци. Въпреки че нашите бижута постоянно са скъпоценни, с течение на времето може да се натрупа наслойка, която трансформира тези ослепителни части в мръсни и скучни.

Някои бижутери оферират безвъзмездни услуги за разчистване, до момента в който други предлагаха платени варианти. За да спести всякакво комплициране и в допълнение пътешестване, Джеси Мари, основателят на наличие за метод на живот и организация, измисли най-хубавия съвет за ободряване на вашата кутия за бижута. Мръсотия се беше натрупала върху скъпото й колие Тифани и сбирката от пръстени Пандора, трансформирайки ги в тъмносив цвят.

„ Най-накрая, Джеси може да носи скъпоценните си сребърни принадлежности. Нейният хак за разчистване коства единствено £1,85 и не лишава прекалено много време. Ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР