Една година след руската инвазия в Украйна - възможен ли

...
Една година след руската инвазия в Украйна - възможен ли
Коментари Харесай

Година след началото на войната - 52% от българите са притеснени за сигурността в Европа

Една година след съветската инвазия в Украйна - вероятен ли е мирът и кои са правилните стъпки към постигането му? Как войната промени дневния ред на света? Стана ли Европа по-обединена или разграничителните линии сред всички ни се задълбочиха? Какви знаци даде страната ни? Какво преосмислихме и какво не можахме да приемем?
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9495
Тези тематики дискутираха в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната комисия по външните работи на 38-ото Народно заседание и заместник-председател на 39-ото Народно заседание Асен Агов, някогашният министър на външните работи Георги Пирински, бившият министър на защитата Ангел Найденов и Гергана Паси – някогашен заместник-министър на външните работи.

Специално изследване на " Алфа Рисърч " за Българска национална телевизия сочи, че 52 на 100 се усещат обезпокоени за сигурността на Европа, 41% са дали отговор, че не се усещат застрашени, а 7 на 100 нямат мнение.

На въпрос по кое време очаквате да завърши войната, 46 на 100 не могат да преценяват, 33% считат, че тя ще продължи дълго, а 21 на 100 - че ще завърши още тази година.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР