Една година от чудото, зарадвало цяла България – ареста на

...
Една година от чудото, зарадвало цяла България – ареста на
Коментари Харесай

СЕИР в Narod.bg: ГЕРБ плати автобуси с „фенове“ на Бойко от цялата страна, тъгуват на годишнината от ареста

Една година от чудото, зарадвало цяла България – ареста на тартора на шайката Бойко Борисов, се навършват през днешния ден. Миналия 17 март положителната новина, че Бойко е в белезници, раздруса върхушката, ояла се след 12 години схеми на върха на страната.

 Рейсове от цяла България доведоха почитатели на Бойко, другояче спявката в зала „ Сила “ щеше да е цялостен неуспех

Гербопитеците през днешния ден празнуват своята си Голгота с паметно събитие в Пловдив, на което са докарани няколко хиляди индивида с платени рейсове от цялата страна, издаде наш човек в редиците на шайката. Арестът, очевадно, ще се употребява за нажежаване на примитивните пристрастености у оредяващите почитатели на Борисов.

 С пари е елементарно да доведеш „ симпатизанти “

Елитът на ГЕРБ воглаве с Бойко са в пловдивската зала „ Сила “, която за срам не са съумели да изпълнят, по тази причина под паника са вдигнати платени „ почитатели “, извозени с автобуси за седянката. Знаменателно е, че годишнината от килията на Бойко съответствува с интернационалната вест на деня – за неговия досегашен наставник, за чийто ползи ГЕРБ загроби 3,5 милиарда с съветския „ Турски поток “ – Владимир Путин, Международният углавен съд в Хага издаде заповед за арест…

„ Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа, само че няма да не помни по какъв начин Вежди Рашидов мръзнеше на открито “, стартира сълзливо главатарят на ГЕРБ от сцената на пловдивската зала „ Сила “.

„ Това са знаещите и можещите, потвърдилите се, само че ГЕРБ възпита и една нова, млада войска, която никой не може да изчегърта. Те са по-млади и по-хубави от ПП-тата и ДБ-тата “, облизва се Борисов и предложения младежите да се качат при първите в листите.

Реклама

„ Успяха да успят 2 години българите и в този момент, като се разсънват, виждат какво става с веригите. А сутринта по малките екрани наглеят. Кое наложи в България да се вдигне инфлацията още преди войната? Това, че се договориха и подвигнаха цените на бензина и нафтата. Само че българинът най се нервира да му бръкнат в джоба, а те тъкмо това направиха “, продължи с опорките вождът на хунтата.

Преди него Вежди Рашидов приказва за ареста на Бойко Борисов, който бил противозаконен. „ Г-н Борисов, не ги плашете доста, тъй като това, което те направиха, беше да ви унизят и да ви смачкат.

Достойно ли е да вършат това? Тези хора направиха едно доста срамно нещо, само че се надявам, че след болката, която сте изживял, да сте по-корав.

Има потребност – тъй като управлявате една партия, която не се нарои, няма мравки, има образовани младежи. Най-красивите и сплотени хора с в ГЕРБ. Аз може и да изляза в пенсия някой ден, само че постоянно ще бъда с вас “, закле се във безконечна обич към Борисов Веждичката, чиято депутатска номинация, както Narod.bg разкри, извънредно доста нервира младите лъвчета в някогашната ръководеща партия.

 Деси от Дулово най-накрая се показа…
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР