Една година и 8 месеца затвор е наказанието на 27-годишния

...
Една година и 8 месеца затвор е наказанието на 27-годишния
Коментари Харесай

20 месеца затвор за Петър, убил мъж с юмрук в Поповица

Една година и 8 месеца затвор е наказването на 27-годишния Петър Пеев от пловдивското село Поповица, който на 12 юни м. година блъснал с пестник в лицето съселянина си Йордан Минков, нападнатият паднал и разрушил главата си в бетонен блок. Два дни по-късно умрял от получената черепно-мозъчна контузия.

Пеев е направил закононарушението в изпитателния период на условна присъда от 4 месеца за шофиране след приложимост на дрога и в този момент ще би трябвало да излежи и този период. Решението за това е на Окръжния съд в Пловдив.

Повдигнатото обвиняване е за нанасяне на лека телесна щета, приключила със гибел, породена по несъобразителност. Пеев призна виновността си и се обърна към околните на Минков: " Не съм желал да стане по този начин, ще скърбя до края на живота си! "

На 12 юни в Поповица имало събор и Пеев, Минков и синът му Петко били солидно почерпени. Петко обиждал и псувал Петър Пеев, дори го и блъснал. Късно вечерта тримата се засекли още веднъж в региона на гарата и Пеев забил пестник на Йордан Минков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР