Една българка от Драма търси правосъдие у съседите и е

...
Една българка от Драма търси правосъдие у съседите и е
Коментари Харесай

Българка от Драма: Кумът Тодорос издебна, когато ме няма у дома, влязъл при 5-годишната ми внучка и...

Една българка от Драма търси правораздаване у съседите и е подложена на свиреп унижения. От години пребивавам в Драма със фамилията си, при мен е моята внучка Адриана Зулева, която през лятото на предходната година стана жертва на рисков педофил, по този начин стартира потресаващия си роман Веселина Зулева от благоевградското село Покровник, баба на 5 годишната Адриана.

Веселина живее в Драма от 20 години, дружно със брачна половинка си. Дъщеря и, майката на Адриана, работи в Германия. Веселина изиска помощ от българското посолство в Гърция, от външното ни министерство, с цел да накаже индивидът, който брутално се изгаврил с 5-годишното момиченце и унищожил душeвността му, написа struma.com.

Ето потресаващия роман на Веселина, без съкращения и интервенция:

От лятото на предходната година досега обикаляме гръцките институции в търсене на правдивост, само че нали сме чужденци, всички ни подценяват. А това, което преживяхме не поисквам и на най-злия си зложелател. От 20 години живеем в Драма. Когато се роди Ади, наш другар Тодорос и стана кум. Уж съвсем родственици. През юли месец предходната година брачният партньор ми влезе в болница, а щерка ми отпътува да работи в Германия, там я извикаха на работа. Внучката ми остана с мен. Докато придружавах брачна половинка си в болничното заведение, единствено една нощ, оставих детето при кума Тодорос, той все ѝ се радваше, имахме го за непосредствен. Когато обаче детето се прибра цяла нощ не спа, плача, говореше на сън " Куме, не ме пипай там, боли ме.. Не разбирах какво споделя Ади, само че положението ѝ продължи седмица. Всяка нощ пищеше на сън, утежняваше се. Тръгнах по лекари, психолози, които споделиха, че детето е насилвано. И това стана след деня, в който Тодорос се грижеше за нея, единствено за броени часове.

Потърсих полиция и арбитър, разбрах, че Тодорос е блудствал с внучката ми. Той е женен, представете си какъв глупак. Психиката на внучето ми бе разрушена, детето разказваше, какво е правил с нея Тодорос, не желая да ви споделям, само че следи от неговата възбуденост имаше по косичката на детето. " Жив да не е, урод ", ние му имаме доверие, той по този начин да разсипе живота ни, плаче Веселина.

Гърците доста се пазят, този има братовчед на висок пост в полицията в Драма и ни гонят като империалисти от всякъде. Няма правораздаване за нас. Месеци наред вървим по тъгите, виждам внучето си и си припомням какво ли е претърпяло благото, изверг, този непоносим педофил.
Тя Ади мъчно приказва за това, само че в случай че някои ни обърне внимание, детето ще си каже, само че не, затварят всички порти в търсене на правораздаване.. Бих желала да ме чуят в българското посолство, във външното ни министерство. Ние сме българи, а сме беззащитни в чужбина. В България гърците имат право на отбрана, разпищолват се като че ли са си у тях, в Гърция обаче българите се подлагат на страшни унижения, описа Веселина Зулева от село Покровник, която желае отбрана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР