Една българка, живееща повече от 17 години в Америка се

...
Една българка, живееща повече от 17 години в Америка се
Коментари Харесай

Модно ревю представя българските традиции в тоалети

Една българка, живееща повече от 17 години в Америка се връща в Пловдив за първото фешън ревю, квалифицирано от нея на родна земя. Градът под тепетата е специфичен за дизайнерката, защото точно тук тя приключва междинното си обучение.

Диана Чолакова, посредством моделите, които е сътворила разкрива своите мемоари, чувства и страсти насъбрани през годините в чужбина. Уникалните облекла, направени на една и две куки, показват ослепително българските обичаи и занаяти, а одеждите с пришити икони припомнят за религията и полезностите на нашия народ.

Пъстрите облекла ослепително се допълват от аксесоарите, които включват пендари, забавни бродирани колани и цветни венци.

Сред моделите, които се разхождат по подиума бе и нежният боец с четка Венета Павлова. Тя е и воин в поредицата на " Марица " за съумелите деца на Пловдив. Дефилирането впечатли феновете и провокира доста страсти.

Вълнуващото шоу стартира с химна на българите в чужбина " Хубава си, моя горо " и приключи с бурните овации на публиката и емблематичната ария " Моя страна, моя България ".

След края на ревюто, публиката бе поканена да прегледа от близко облеклата и даже да си закупи някои обичани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР