Една автомивка не дава покой на столичните власти. Тя се

...
Една автомивка не дава покой на столичните власти. Тя се
Коментари Харесай

Веднъж за тунел, после за улица. Фандъкова щурмува автомивка в квартала си

Една автомивка не дава покой на столичните управляващи. Тя се оказва незаобиколима спънка пред концепциите им за благострояване на кв. " Манастирски ливади " и от време на време прекрояват проектите си за региона по този начин, че да я отстранен.

Преди две години (край Търговище), което получи картбланш за огромна инвестиция в София. Компанията съумя да построи 42-метрова резиденция в презастроения столичен квартал " Манастирски ливади – Запад ". Това се случи след серия от светкавични позволения от страна на Столичната община.

Само за седем месеца кметството промени подробния организационен проект (ПУП) на терените на " Ему ". Главният проектант на София ги отрежда за създаване на нови здания, което дава опция за градеж на постройката " Резиденс - 63 " на сдружението от село Разбойна.

Проектите са съгласувани доста бързо в края на януари 2018 година, а разрешението за градеж е издадено на 13 февруари. Всичко това се случва за 18 дни. Инвеститорите в София знаят, че това е по-бързо административно обслужване и от най-смелите им сънища. Освен това става дума за терени в презастроен квартал, които даже нямат изход на улица.

Основният проблем е, че към оня миг " Резиденс - 63 " не би трябвало да бъде издигнат, тъй като няма обезпечен достъп към улица. След това се обезпечава авто достъп до постройката п, само че това е много неуместна опция, тъй като би трябвало да се обикаля много, с цел да се стигне до огромната резиденция..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР