Единственото специализирано изложение за студентски бригади в САЩ за лятото

...
Единственото специализирано изложение за студентски бригади в САЩ за лятото
Коментари Харесай

Представят оферти за студентските бригади в САЩ за лятото

Единственото профилирано ревю за студентски бригади в Съединени американски щати за лятото на 2019 година ще се състои на 15 ноември от 11.00 до 16.00 часа във " Витоша парк хотел ", на ул " Росарио " 1 в Студентския град. Това оповестиха уредниците от консултантската компания за обучение в чужбина " Интеграл ".

В ревюто ще взе участие и представител на Консулският отдел на посолството на Съединени американски щати в България, който в 12.00 часа ще се срещне персонално с българските студенти и ще дава отговор на въпросите им по програмата и кандидатстването за визи.

Форумът ще показа цялостна информация на българските студенти за опциите на програмата за междукултурен продан Work and Travel, както и разновидности за финансирането на пътуването им, за избора на работни предложения, за изискванията на труд и живот в обособените щати, и за всичко, обвързвано с живота в Съединени американски щати.

На ревюто ще бъдат показани първите работни предложения за лятото на 2019 година, всред които претендентите ще могат да избират съгласно района, работните позиции и размера на заплащането. Ще има и обучителни семинари за това по какъв начин претендентите да си изготвят сполучливо CV за намирането на работа в Америка, какви са условията на работодателите и по какъв начин да си изберат най-хубавата работна оферта.

Студентите ще се срещнат и с настоящите работни предложения за бригада в най-предпочитаните дестинации в Америка, като Аляска, Ню Джърси, Охайо, Ню Йорк и други. Свои профилирани артикули за студентите ще показват застрахователни и самолетни компании. Студенти, които към този момент са пътували по програмата, ще споделят личния си опит при избора на работни предложения и ще дават потребни препоръки на пътуващите за първи път.

Програмата Work and Travel /WAT/ e най-голямата интернационална стратегия, която над петнадесет години разрешава на студенти от целия свят да работят и живеят в Съединени американски щати през лятото. По нея всяка година пътуват над 5000 български студенти, избрали да учат в България, като програмата е главен източник на приходи за финансиране на образованието на забележителна част от тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР