Единственият шанс да се случи нещо добро в България е

...
Единственият шанс да се случи нещо добро в България е
Коментари Харесай

Борисов: Единственият шанс да се случи нещо добро в България е да подкрепим втория мандат на ПП-ДБ

„ Единственият късмет да се случи нещо положително в България е да подкрепим втория мандат на ПП-ДБ. Да, принадлежеше ни да е наш министър председател, само че егото на Мария Габриел и моето, и вашето по-важно ли е от устойчиво ръководство в идващите месеци ”, това съобщи в първи собствен коментар лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след новината, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще ръководят дружно, като министър председателят ще бъде на ротационен принцип.

" В последните няколко дни организирахме интензивно срещи с водачите на ПП-ДБ. С тях започнахме в обратна посока - те с 64 депутати не могат да създадат държавно управление, Мария Габриел - със 116, не може да направи държавно управление. Следват - нови избори. Решихме да чуем какво споделят ПП-ДБ. Разбрахме ги, че в първия мандат не могат да създадат нищо с нас, тъй като са поели ангажимент към гласоподавателите си. Не, че ние не сме. Целта зад всичко това е България и нейната геополитическа ориентировка ", уточни той.

„ Продължихме диалозите с ПП-ДБ. Направихме огромна крачка обратно, отстъпихме, не се инатихме, разбрахме ги. Мария отиде и върна мандата през днешния ден ”, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР