Единственият начин да има правителство е чрез контактни групи. Предложихме

...
Единственият начин да има правителство е чрез контактни групи. Предложихме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Единственият начин да има правителство е чрез контактни групи


Единственият метод да има държавно управление е посредством контактни групи. Предложихме една – не им хареса. Контактни групи преди президентът Радев да връчи мандата. Но би трябвало да сме се разбрали, че с втория мандат ще има държавно управление или с третия, тъй като аз няма по какъв начин да направя държавно управление, стъпило върху Движение за права и свободи единствено – не ни стигат гласовете. 2 години ГЕРБ я няма. Дайте един образец за битка с корупцията по високите етажи. От заран до вечер се чудят по какъв начин да вкарат президента Радев в играта – от страната на неприятните. Хвърлят му през три месеца да прави държавно управление. Той не е учил за това, учил е за президент. И в този момент му разпореждаме още задания, тъй като ние не можем да се разберем. Затова казахме: „ дано се съберат контактните групи и да кажат – Асен Василев – министър председател, тогава кой ще е министър на стопанската система. Или в случай че Василев предложат за стопанската система, кой тогава ще е министър председател. Аз съм податлив на всичко, което ще донесе успокоение на българите. И ще спрем да се оправдаваме с Радев. Че му натрисаме бюджета. Той е отговорен, че докара Киро и Асен, че направи по този начин, че политическите партии да се ненавиждат. Но в тази ситуация по какъв начин да го обвиня, че не желае да направи бюджет. На мен не ми се е обаждал по никаква тематика “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Широка лъка.

Ще предложим ние кабинет, те ще гласоподават срещу и ще изговорят всички нелепости. Затова хубаво е, че Радев даде време, с цел да има диалози. Не стане ли по този метод, няма да стане и с втория, и с третия. И отиваме на избори – това ли желаеме?, разяснява той.

Като закон против свръхпечалби може да се дефинира предлагането, което ще внесе в Народно събрание ГЕРБ. Това изясни някогашният министър председател.

Той би трябвало да включва горивата – дизела, елементарния бензин. Начинът, по който ще стане, ще касае освен физическите лица. Имаме фонд за енергийна сигурност. Разликата от формулата отива в него. И оттова по бензиностанциите във всеки, който зарежда. За две години четири бюджета вършиха, сподели още той.

Убеден съм, че сътрудниците от Демократична България ще желаят да измият срама, че следиха по какъв начин Кирил и Асен източиха над 7 милиарда в посока „ Газпром “. И съм уверен, че те ще са първите, които ще се включат против тази неправда – против свръхпечалбата, която Кирил и Асен препират посредством дерогацията. Убеден съм, че „ Да, България “ ще се приобщи. Убеден съм, че и другите партии ще се. Така че анонсираме го, на следващия ден го внасят. Даже, в случай че намерите искащи, внесете го от повече парламентарни групи. Това е за българите, обърна се към Делян Добрев водачът на ГЕРБ.

Ние искахме това, което 1300 години не е направено, автомагистрала „ Хемус “, „ Европа “ и още доста други, да създадем за две години и половина за хората. Идвам от Разград – 8 часа път. Две години – нищо. То, като не строиш, няма и облаги за компаниите. Аз направих целия обход на София, оставих единствено на Банкя и в никакъв случай няма да стане. Ето това направиха тези хора, разяснява Борисов работата на предходното държавно управление.

Цели фабрики, заводи, бизнесът бяга от Русия. Ние не се възползваме от това. Златно време за българите. Много съм почтен и това е казусът. Сега щеше да се трои пътят през Пампорово към този момент, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР