Единственият кандидат за управител на Здравната каса Станимир Михайлов, предложен

...
Единственият кандидат за управител на Здравната каса Станимир Михайлов, предложен
Коментари Харесай

Станимир Михайлов – единствен кандидат за НЗОК

Единственият претендент за шеф на Здравната каса Станимир Михайлов, препоръчан от ПП-ДБ, ще бъде изслушан на изключително съвещание на здравната комисия през днешния ден.

Номинацията му пристигна, откакто беше оповестена нова процедура за избор на шеф на здравния фонд.

Кандидат, потвърдил високите си нравствени и морални качества в осъществяване на заеманите от него длъжности – по този начин депутати от ПП-ДБ стимулират предлагането си Станимир Михайлов да бъде определен за шеф на Здравната каса.

В квалифицираното от тях показване са изброени някои от позициите, на които Михайлов е работил като пълномощник, стопански и изпълнителен шеф на Токуда банк, изпълнителен шеф на Инвестбанк, началник на Службата по търговско-икономически въпроси към посолството ни в Лисабон, член на управителния съвет на Токуда здравноосигурителен фонд.

От февруари предходната година е ръководител на Съвета на шефовете в университетската болница Лозенец. Назначен е от тогавашния длъжностен здравен министър Асена Сербезова.

Според вносителите на кандидатурата Станимир Михайлов се употребява с поддръжка в медицинските среди.

След представянето на Михайлов пред депутатите от здравната комисия, той ще дава отговор на авансово заложени въпроси на професионални организации и медии, както и на въпроси от народните представители.

Гласуването на кандидатурата му ще се състои на пленарно съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР