Единственият кандидат за поста административен ръководител на Районната прокуратура във

...
Единственият кандидат за поста административен ръководител на Районната прокуратура във
Коментари Харесай

Само Камен Каменов иска да стане шеф на Районната прокуратура във Враца

Единственият претендент за поста административен началник на Районната прокуратура във Враца е Камен Каменов, научи организация BulNews.
Kъм момента той заема длъжността зам.- ръководител на държавното обвиняване в регионалния център.
„ Мотивацията ми за заемане на длъжността почива на дългогодишния ми стаж в системата на прокуратурата, на професионалната ми ангажираност в конкретнтата работа по голям брой наказателни каузи и на насъбрания административен опит в ръководството на Райнната прокуратура във Враца като заместител на административния началник. Опит, който считам, че би бил потребен в актуалният миг, с оглед идното усъвършенстване на структурите на райнните прокуратури и тяхното организационно трансформиране в една обособена, интензивно работеща и обединена прокуратура”, се споделя в концепцията на Камен Каменов.
Припомняме, че до оповестяването на конкурс за ръководител на Районната прокуратура във Враца се стигна откакто някогашния началник Цветомила Събинска подаде оставка.



През последните месеци в правосъдната система вървят мощни подводни течения и няма никаква гаранция, че Висш съдебен съвет ще утвърди кандидатурата на Камен Каменов. Подаването на документи за присъединяване в състезанието, обаче, може и да значи, че авторитетните фактори в Прокуратурата са дали предвавително утвърждение за внасянето ѝ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР