Единственият гол на Габриел Магалаеш малко след изтичането на час

...
Единственият гол на Габриел Магалаеш малко след изтичането на час
Коментари Харесай

Потър: Арсенал беше по-добрият отбор и заслужено ни победи

Единственият гол на Габриел Магалаеш малко след приключването на час беше задоволителен за Арсенал, с цел да победи неуверен тим на Челси в неделя следобяд. Отборът на домакините се оказа лишен от хрумвания против тима на " артилеристите ", който сподели атрактивен и организиран футбол. Мениджърът на " сините " Потър разяснява тази бездна в качеството в изявлението си след мача.

" Мисля, че играхме против тим в в действителност добър миг, убеден тим, можете да видите точките, които имат, тъй че аз им приписвам заслуженото. “, сподели Потър пред BT Sport. " Като цяло считам, че Арсенал заслужаваше да завоюва. Голът бе в действителност разочароващ. Усилията бяха налице, само че бяхме победени от по-добрия тим през днешния ден. Те пристигнаха в добър миг, с някои положителни играчи, добра конструкция. Микел свърши добра работа там. Можете да видите точките, които имат във Висшата Лига, те са на положително място. "

Победата на Арсенал ги върна на върха в таблицата на Висшата лига, връщайки си първото място от тима на Манчестър Сити, който сграбчи успеха с 2-1 в последната минута против Фулъм в събота. Междувременно Челси падна до седмо място, на 13 точки от " топчиите " и пет точки по-малко от местата в Шампионската лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР