Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които

...
Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които
Коментари Харесай

``Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор`` |

" Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор. " Това заяви в Раковски президентът Румен Радев във връзка изказванията на водача на ГЕРБ, че живеем в тирания и че президентът разединява нацията.

" Съединението прави силата! Преди 136 години едни велики българи разбираха това и се трансфораха в държавници. Днес страната ни е разграничена от този, който е предназначен да пази нейното единение. Обединителят на нацията я потопи в ненавист, неустановеност и безпорядък. Затова в този момент се нуждаем от обединяване. За да преодолеем политическата рецесия и да стартираме да се борим с действителните провокации на нашето време ", написа Борисов във фейсбук профила си тази заран.

В Раковски президентът Радев разяснява и бъдещия политически план на министрите Кирил Петков и Асен Василев, както и страховете на Българска социалистическа партия, че те се пробват да откъснат цели партийни структури на Столетницата към себе си.

" Ако желаят да бъдат потребни за обществото (Петков и Василев), те не би трябвало да основават просто следващия партиен план, а да следват една по-широка философия, отворена към цялото общество. Има вълна за смяна, само че никоя партия не може да монополизира очакванията на българите. Никоя партия няма силите да се оправи сама. Добре ще е нашите политически партии най-накрая да осъзнаят това и въпреки от трети опит да потърсят разговора. Моето кредо е да реализираме надпартиен публичен консенсус. Служебното държавно управление потвърди, че хора от разнообразни хоризонти могат да работят дружно и дейно за България ", съобщи Радев.

След това, без да е категорично запитан, президентът разяснява и изказванията на разнообразни представители на Българска социалистическа партия, които през последните дни настояха той ясно да каже дали поддържа Петков и Василев.

" Що се касае до паниките на левите хора, които се притесняват да не бъде предадена тяхната вяра - не аз съм индивидът, който ще ви съобщи. За себе си подсигурявам ", сподели президентът.

Президентът още веднъж съобщи, че ще разпусне 46-ото Народно заседание откакто се актуализира държавният бюджет и се одобряват " някои значими законопроекти ", както и че през тази седмица ще беседва с представители на ЦИК за опциите за осъществяване на избори 2 в 1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР