Единствената жена шофьор на автобус от градския транспорт в Благоевград

...
Единствената жена шофьор на автобус от градския транспорт в Благоевград
Коментари Харесай

Сексапилната Илияна е единствената жена в Благоевград, която...

Единствената жена водач на рейс от градския превоз в Благоевград е чаровната Илияна Владимирова. След няколко години стаж, като инспектор в градския превоз, Илияна към този момент ръководи ловко рейса по линиите №2, №3 и №1. Това оповестява struma.com.

С над 20 години опит в ръководството на леки коли, дамата към този момент от известно време кара и по улиците на Благоевград с рейс.

Споделя, че не е елементарно по тесните улици на града и в най- пиковите часове, когато има сериозен трафик в регионалния център.

"Сутрин към 8.00 часа, по обяд сред 12.00 и 13.00 часа и вечер сред 17.00 и 18.00 е най-натоварено придвижването в града. Освен това има значително тесни улици в града, на които става мъчно разминаването, а като прибавим и огромния брой коли паркирани на автобусните спирки, нещата в действителност излизат отвън надзор. Разбира се получавам схващане от сътрудниците водачи на МПС-та, за което съм им признателна ", споделя Илияна.

Досега няма пътен случай, в който да е взела участие.

Чувства се прелестно, когато получава поздравления от пасажери в рейса.

"Всяко благодаря от пасажерите ми носи огромно задоволство. Старая се да бъда учтива и деликатна с тях, както и с останалите участници в придвижването ", добавя единствената жена водач на рейс в града.

Владимирова е брачна половинка на един от притежателите на компания Бистрица 96, която обслужва градските автобусни линии. Често ѝ се постанова да замества брачна половинка си, който прави междуградски транспорти, а тя поема щафетата по улиците на града.

За в този момент е единствената жена, която сяда зад кормилото на рейс в Благоевград, а за съпоставяне във Варна цели 16 дами ръководят автобуси в градския превоз. Професията в действителност е сериозна и много виновна.

"Очите би трябвало да гледат не на четири, а на осем страни, тъй като придвижването е натоварено, изключително след старта на образователната година, а също така возиш и хора. Мисля, че би трябвало по-високо възнаграждение за водачите на рейсове в градския превоз ", приключва Илияна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР