Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, преживявала пореден

...
Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, преживявала пореден
Коментари Харесай

Защо княгиня Калина остана без нос?

Единствената щерка на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, преживявала следващ сложен миг в живота си. Царската персона бе хваната предишния уикенд да кара с 1,5 промила алкохол в кръвта по-късно ПТП на паркинга на хотел в курорта Боровец. Благородничката бе арестувана за 24 часа в полицията, а автомобилът ѝ бе иззет. Около случая се разшумя медийно и се появиха десетки спекулации. Оказва се, че княгинята е била извънредно смутена, тъй като в деня на случая изгубила едно от трите си кучета и преобърнала целия курорт, с цел да го откри, само че без триумф.

От известно време насам Калина, брачният партньор ѝ Китин и синът им Симеон-Хасан живеят в царския замък „ Бистрица “ в Боровец. От години насам обществените появи на княгинята са нищожни, откакто дълги години бе жертва на грозна медийна офанзива от страна на жълтите таблоиди в Испания, които безспирно разясниха фрапантните промени във външния ѝ тип. Неотдавна нейният брачен партньор Китин за пръв път разкри каква е истината за пластичните интервенции на дъщерята на Симеон Сакскобургготски, които напълно не са свързани със суетата.

Всичко почнало от погрешно лечение на зъб през далечната 1999 година и лекарска неточност, довела до остро инфектиране и вирусна зараза. Това е повода да се стигне до серия от интервенции, които да трансформират лицето на княгинята.

„ През 1999 година, до момента в който учи изкуство в Лондон, тя отишла при ортодонт, който да облече два нейни зъба, само че за неприятен шанс зъболекарят пробил прекалено много основата на челюстната кост. Това предизвикало съществени проблеми, инфектиране, вирусна зараза и нова намеса “, изяснява Китин. Една година по-късно, по време на негова експедиция, на която Калина го съпровожда, инфекцията се възобновява. Никой обаче не ѝ обръща огромно внимание, тъй като в началото изглеждала като дребен проблем.

„ В тези дни експедицията ни таман бе почнала и Калина бе в лодката. Нямаше опция за помощ или да отиде в болница. Условията в морето предизвикаха обостряне на инфекцията, положението ѝ се утежни, като възпалението засегна и част от окото ѝ. Трябваше незабавно да се върнем на сушата и ние го направихме. По неотложност тя бе оперирана, като приоритет бе премахването на инфекцията, което аргументи увреждания от изящен темперамент. Това е истината за казуса и положението на носа на Калина “, разкрива Китин Муньос.

Княгинята се появи за първи път с опериран нос точно на сватбата си с мореплавателя през 2002 година в двореца „ Царска Бистрица “. Тя е единственото дете на цар Симеон II и кралица Маргарита, което има българско поданство и знае български език. Калина употребява всеки мотив, с цел да облече национална носия и да популяризира българската история и обичаи пред света. В България се роди и синът им с Китин – Симеон Хасан, който също е български жител и единствен от царските внуци приказва родния си език. Извън проблемите с носа княгинята била постоянно в отлична физическа форма, споделя брачният партньор ѝ. Това се дължало на здравословния ѝ метод на живот, ежедневните тренировки и вярното хранене.

LUPA.BG

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР