Единствен по рода си обучителен курс по ендобиогения за лекари

...
Единствен по рода си обучителен курс по ендобиогения за лекари
Коментари Харесай

Ендобиогения – пълноценната медицина

Единствен по рода си обучителен курс по ендобиогения за лекари и терапевти стартира на 28 април в София. Курсът се води от доктор Аби Шахин, един от водещите лекари в това направление в света, и се състои от 8 тридневни семинара, които се организират през към два-три месеца през 2023 и 2024.  Обучението е на британски език, с опция за онлайн присъединяване и с превод на български език. Цената на всеки пресъствен семинар е 750 лв., а при онлайн присъединяване 500 евро на семинар. 
За ендобиогенната медицина към този момент сме ви разказвали. Тя съставлява реформаторски повсеместен метод лъм пациента (ендо значи вътре, био – живот, гени – способността на човешкото тяло да се само-генерира, самовъзстановява и саморегулира). Ендобиогенията  учи динамичните взаимовръзки на другите системи, които го построяват. Тя се оправя поразително с диагностиката, назначението на лекуване и постигането на забележителни резултати с пациентите в техния възстановителен път. 
Ендобиогенията употребява медикаменти с натурален генезис – лечебни растения, тъй като те са живи организми, енергийно заредени, по този начин че  да работят в унисон с пулсациите и ритмичното функцониране на тялото, до момента в който химическите молекули на медикаментите са инертни, с голям брой странични резултати и са в какофония с ритъма на тялото.
„ Подходът при ендобиогенията допуска в лекуването да вземат участие интензивно както лекарят, по този начин и пациентът; както тялото, по този начин и душата. Човек би трябвало да има мощна религия и да разбере, че огромна част от лекуването зависи от самия него, от неговото предпочитание и воля да се излекува “, споделя Камелия Димитрова, чиято невероятна история за излекуване публикувахме преди 2 години (прочети я ТУК). След като се убедила, че препоръчаното й оперативно лекуване на карцином в предпоследна степен не е това, от което има потребност, тя се доверява на доктор Шахин, 45 дни прецизно съблюдава препоръките му, а когато отива да си направи още един нуклеарно магнитен резонанс, лекарите мислят, че карциномът е отхвърлен с операция… тъй като него просто го няма. 
Но в случай че за някои медицински служащи лекуването с екстракти от диви ягоди, екзотични растения и витамини е знамение, за хилядите пациенти, намерили излекуване с ендобиогения, това е последното избавление и напълно аргументиран метод на лекуване.
А положителната вест е, че от ден на ден лекари и фармацевти, виждайки отличните резултати, стартират с възторг да го учат и ползват. 
Д-р Шарбел Аби Шахин е роден на 27 юли 1970 година в Бейрут, Ливан, където приключва математика, физика и химия. През 1993 година отпътува за Белгия да учи медицина. Завършва през 2000 година и печели място в първата профилирана държавана обучителна стратегия за незабавна помощ (2002 година – 2004 г.). Участва в задачи на „ Лекари без граници “ в Африка и за работата си по време на военни спорове получава уверение от Червения кръст за военно-полеви хирург. Специалист е по остра медицина и реанимация на новородени, деца и възрастни. Има изявления в областта на гръбначната хирургия и невростимулацията.


От 2002 година до 2014 година работи в областта на незабавната помощ в няколко белгийски клиники и лечебни заведения. От 2012 година е експерт по ендобиогения и естествена медицина (интегративна физиология), приключил e школата в Париж на нейния основател – френския доктор и академик доктор Кристиан Дурафур. Основен преподавател по ендобиогения и фитотерапия в редица страни. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология. Практикува цигун, акупунктура и тай чи.
Интервю с доктор Шахин можете да гледате ТУК
Чуйте описа на Катя Христофорова, пациентка на доктор Шахин - ТУК


За курса можете да се запишете с мейл на: [email protected] 

Повече информация за ендобиогенията получете на уеб страницата на Българското съдружие за ендобиогенна медицина.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР