Единодушно с 230 гласа за“ депутатите приеха решение за отмяна

...
Единодушно с 230 гласа за“ депутатите приеха решение за отмяна
Коментари Харесай

Депутатите отмениха великденската си ваканция

Единодушно с 230 гласа „ за “ депутатите одобриха решение за анулация на великденската почивка на Народното събрание за тази година.

Приехме правилника на Народно събрание и към този момент би трябвало да сме във почивка, по тази причина има план на решение за нейната анулация, изясни ръководителят на Народното събрание Росен Желязков преди разглеждането на предлагането.

Според парламентарния устав, който депутатите одобриха да работи до приемането на нов, Народното събрание е във почивка 10 дни по великденските празници - от Велики петък в това число.

Великденските празници минаха, само че следва Рамазан байрам, уточни ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той означи, че в петък е първият ден на Рамазан байрама и тогава мюсюлманите народни представители най-вероятно няма да бъдат на съвещание в Народното събрание. Можем да предложим петък да е неработен ден за Народно събрание, добави Карадайъ.

Росен Желязков помоли за план на решение в тази връзка, който на следващия ден да прегледат. Светли празници и за мюсюлмани, и за християни, пожела ръководителят на Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР