Единият шофьор от тежката катастрофа на Криводолско шосе във Враца

...
Единият шофьор от тежката катастрофа на Криводолско шосе във Враца
Коментари Харесай

МВР-Враца: Единият шофьор от тежката катастрофа на Криводолско шосе във Враца е бил напушен

Единият водач от тежката злополука на Криводолско шосе във Враца е бил напушен, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Пътният случай стана през вчерашния ден, на светофарите на ж.к. "Сениче ", а за него заяви още веднъж първо BulNews.



Ударили са се “Ауди А4 “, ръководено от В. Д. на 23 година от Враца и “Форд Фокус “. Зад кормилото на втората кола била 21-годишната от Д. Л. от град Правец.
За благополучие при случая няма убити. Леко ранен е лидерът на “Ауди “-то. Той е превозен до врачанскаа болница от екип незабавни медици, където е прегледан и настанен в ортопедично поделение с фрактура на лява бедрена кост, като заплаха за живота му няма.
Щети по возилата са за към 2000 лева
Причините, довели до случая са в развой на изясняване, като най-вероятната е лишаване на преимущество от страна на водача на "Ауди "-то.
Водачите са тествани за алкохол, като техническото средство е отчело негативни проби и на двамата. Те са тествани и за наркотични субстанции, като на лидера В. Д. теста е негативен, а на момичето с "Форд "-а тестът е позитивна за приложимост на канабис. Същата е съпроводена до болничното заведение, където е отказала да даде кръв и урина за лабораторен разбор. Д.Л. е арестувана за период до 24 часа в районното ръководство на Враца.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР