Единият от тримата починали в адската катастрофа край Литаково -

...
Единият от тримата починали в адската катастрофа край Литаково -
Коментари Харесай

Единият от загиналите в катастрофата край Литаково е син на известен бизнесмен, застрелян през 2014 г.

Единият от тримата умряли в адската злополука край Литаково - Иван Семков, е наследник на известният ботевградски предприемач Семко Семков, който бе убит през 2014 година.
Той имаше разнороден бизнес, концентриран в строителството, дърводобива и планинското земеделие. По неофициална информация 17-годишният Иван Семков не има шофьорска брошура. Участвал е в над 15 компании, множеството регистрирани в Ботевград, както и в 3 сдружения, свързани с авто спорт и офроуд. Спечелил е за 15 години концесия на ловните полета над Литаково.
Припомняме, че рано тази заран джип „ Тойота “ се удари челно в рейс на „ Цветина “, откакто джипът е навлязъл в насрещното платно. Водачът се опитал да избегне удара и по-късно се е забил в дърво. От полицията са безапелационни, че водачът на рейса няма никаква виновност за тежкия случай.
Двама младежи са починали на място в джипа. Въпреки напъните на лекарите е умряла и една от пътничките в рейса - 54-годишна жена от Враца, която беше призната в УМБАЛ "Св Анна "-София в доста тежко положение. В болничното заведение остават още една жена, също на 54 години, както и 64-годишният водач на рейса от Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР