Единият от двамата братя, издирвани по подозрение, че са извършили

...
Единият от двамата братя, издирвани по подозрение, че са извършили
Коментари Харесай

Откриха един от двамата серийни убийци в Канада

Единият от двамата братя, търсени по съмнение, че са направили серия от намушквания с нож, при която починаха 10 души, а 18 бяха ранени, е открит мъртъв, заяви полицията в Саскечуан, Канада.

Помощник-комисарят на полицията Ронда Блекмор заяви на конференция, че “тялото на Деймиън Сандерсън е било намерено в мощно затревена повърхност наоколо до къща, която е била обект на вниманието на управляващите ”, и е имало “видими пострадвания ”. По думите й раните не изглеждали породени от самия Сандерсън.


Брат му Майлс Сандерсън остава на независимост, добави тя. Той също може би е ранен и търси здравна помощ, допуска полицията.


"

Тя акцентира, че даже и Майлс Сандерсън да е ранен, това не значи, че не е рисков. Той има дълго престъпно досие, включващо закононарушения както против личността, по този начин и против собствеността.


Нападенията в провинция Саскечуан са измежду най-смъртоносните в актуалната история на Канада. В неделя нападателите са нанесли удари с нож на 13 разнообразни места в общественост на коренното население и в прилежащата провинция. В изказване на водачите на коренното население се показва, че офанзивите може да са били свързани с опиати.



Канадският министър-председател Джъстин Трюдо осъди всеобщото принуждение, което съгласно него е станало “твърде всекидневно ”, откакто 10 души бяха убити и 18 ранени при нападенията с нож в Саскечуан.

“Вчерашните набези в Саскечуанса шокиращи и сърцераздирателни ”, сподели той във видеообръщение в Отава, до момента в който продължаваше издирването на двама обвинени. “Този тип принуждение няма място в нашата страна ”.

По думите на премиера “за страдание, през последните години нещастия като тези станаха прекомерно постоянно срещано събитие ”.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР