Единият е за мними доброволци, които се представят от името

...
Единият е за мними доброволци, които се представят от името
Коментари Харесай

Измамници събират пари от името на БЧК frognews.bg

" Единият е за мними доброволци, които се показват от името на нашата организация и набират средства за лекуване на деца в чужбина. БЧК няма такава процедура. /.../ Същите хора с папки и със фотоси, само че става въпрос обаче не за младежи. За страдание, постоянно те се насочват към възрастните хора, възползвайки се от тяхното състрадание. За благополучие, дамата, при която са попаднали, не се е подлъгала.
Другият сюжет, на който попаднахме, беше също за лица, които се показват за координатори на план на БЧК за обезпечаване на евтини дърва за огрев с концепцията лицата, при които те отиват, да платят част от сумата с ангажимента, че БЧК по-късно възвръща сума, което е неуместно ".

 

БЧК в никакъв случай не е набирал, не набира и няма да набира средства, притеснявайки хора по домовете им, безапелационна бе Игнатова. И акцентира, че в случай че доброволци вървят по домовете на хора, то те носят помощи на обществено слаби или самотни хора. Всички наши дела и акции са обществени, добави тя.

 

БЧК моли хората да бъдат бдителни и при минимум подозрение за корист да алармират способените органи. Това е порочна процедура, която би трябвало да бъде прекъсната, означи Мария Игнатова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР