Единбург. Повече от 100 излежаващи присъди в затвора в Единбург

...
Единбург. Повече от 100 излежаващи присъди в затвора в Единбург
Коментари Харесай

The Scotsman: Затворници в Единбург твърдят, че са евреи, за да получат по-добра дажба

Единбург. Повече от 100 излежаващи присъди в пандиза в Единбург настояват, че са евреи, с цел да получат по-висококачествена кашерна храна, написа The Scotsman.
Смята се, че наклонността, която коства на пандиза в Единбург огромна сума пари, е почнала откакто пандизчиите са гледали епизод от американския затворнически сериал „ Оранжевото е новото черно “, в който е имало сходен сюжет.
„ Около 13% от 870-те пандизчии в пандиза сега са на кашерна диета, която е четири пъти по-скъпа от главното меню “, оповестява Инспектората на пандизите в Шотландия.
„ Отбелязва се, че огромен брой пандизчии са почнали кашерна диета, като аргументите не са верски “, написа в отчет на инспектората. „ Предвид огромните спомагателни разноски за даването на сходно меню, четири пъти по-скъпо от това на останалите пандизчии, ще се организира следствие “, се сочи там.
„ Броят на евреите в пандизите е дребен. Смятам, че през 2014 година имахме едвам двама. Откакто един от пандизчиите одобри юдаизма, ние станахме очевидци на голям растеж на броя на хората, твърдящи, че са евреи, с цел да получат по-добра храна. Време е да разкрием този фарс и да направи нещо по въпроса. Но аз мога да видя какво ще стане по-късно – ще ни обвинят в религиозна дискриминация, в случай че им спрем дажбите “.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР