Единадесет дни след земетресението, което опустоши Турция и Сирия, се

...
Единадесет дни след земетресението, което опустоши Турция и Сирия, се
Коментари Харесай

Откриха мъртъв бивш играч на Челси под развалините в Турция

Единадесет дни след земетресението, което опустоши Турция и Сирия, се удостовери, че футболистът на Хатайспор Кристиан Атсу не е сред оживелите. 

Тленните му остатъци са били открити под разрушенията от избавителен екип. Това беше доказано от Мурат Узунмехмет, който го представляваше за Турция. 

Ето какво написа той в Туитър: " Кристиан Атсу е открит. За страдание той е мъртъв ". 

Земетресенията с магнитуд 7.7 и 7.6 по Рихтер станаха на 6 февруари с период от девет часа в провинция Кахраманмараш в югоизточна Турция. Трусовете, последвани от стотици вторични, бяха усетени и в прилежащи страни, от които Сирия беше най-силно наранена. На 7 февруари мениджърът на Хатайспор Мустафа Йозат сподели, че Атсу е бил изваден от руините и признат в болница. По-късно обаче представители на клуба оповестиха, че играчът към момента е в неопределеност. 

31-годишният ганаец мина в Хатайспор през септември 2022 година. Полузащитникът записа четири мача за отбора, в които означи един гол. В кариерата си е носил екипите още на английските Нюкасъл, Борнемут, Евертън, на португалските Рио Аве и Порто, Витес (Нидерландия), на испански Малага, Ал-Раед Бурайда от Саудитска Арабия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР