Един празничен жест сгря душата на роден турист, а мъжът

...
Един празничен жест сгря душата на роден турист, а мъжът
Коментари Харесай

Борче на висок връх се премени празнично. Кой ли е авторът? СНИМКА

Един празничен жест сгря душата на роден екскурзиант, а мъжът търси виновния - с цел да му благодари.

Неизвестен годишно украсява иглолистно дърво, намиращо се на висок връх във Витоша. Борчето добива празничен тип в дните към Коледа, а след това премяната му бива прилежно събрана, като остават само бодличките му, с цел да го красят - и по този начин до сладващата година.

Призничната самодейност радва туристите, посетили връх Кикиш, а един от тях желае и да открие създателя на концепцията, желаейки да му благодари. За това той употребява и обществената мрежа Фейсбук.
" Търси се индивидът, който всяка година украсява борчето на връх Кикиш и след това си събира украсата. Искам да му благодаря ", написа Петър Р.

 Той споделя поста си в една от туристическите групи в родното интернет пространство, а обявата събира хиляди реакции и десетки позитивни мнения. Оказва се, че празничната самодейност има много фенове.   " Като го намерите му благодарете и от мое име. Толкова благ жест! ", отбелязва Катерина Р.  " И аз си декорирам борчето пред блока, където живеем, и за мое удивление до момента нито 1 играчка не е изчезнала ", написа Петър И.  " Грехота е да откраднеш бижу от новогодишната елха. И аз не съм чувал за сходно посягане. Така би трябвало! ", написа Петър С.  " Поздравления за индивида! Жив и здрав да бъде! ", отбелязва Ани Т.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР