Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни са

...
Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни са
Коментари Харесай

Стефан Сежурне: Руският военен провал в Украйна е налице

Според изчисленията на Франция, към 150 000 съветски военни са починали от началото на нашествието на Русия в Украйна през февруари 2022 година . Това съобщи френският министър на външните работи Стефан Сежурне в изявление за основания в Латвия вестник " Новая газета Европа ".

" Военният неуспех на Русия е към този момент факт. Оценяваме на 500 000 съветските военни загуби, включително 150 000 починали ", сподели Сежурне. " И за какво е всичко това? Отговорът е с две думи: за нищо ", добави той.

Френските данни се разграничават малко от информацията на украинския президент Володимир Зеленски, който сподели през февруари, че Русия е изгубила 180 000 бойци . Англия счита, че към 450 000 съветски военни са били убити или ранени в Украйна.

Той разяснява и речта на президента на Франция, която той произнесе в Сорбонна предходната седмица и в която той още веднъж съобщи, че не изключва изпращането на непознати войски в Украйна. Той уточни, че в речта си президентът ясно изясни за какво е значимо европейските страни да поддържат открити връзки с непредсказуеми страни като Русия. Според него Москва би трябвало да осъзнае, че когато мира в Европа е заплашен и сигурността на жителите е сложена на карта, няма ограничавания и никакви разновидности не са изключени.
 Макрон отново заприказва за изпращане на войски в Украйна - в случай че Русия пробие фронта
Макрон отново заприказва за изпращане на войски в Украйна - в случай че Русия пробие фронта

Ако Русия победи, няма да има сигурност в Европа, предизвестява френският лидер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР