Един познат свят от съвсем нова гледна точка Емил Василев

...
Един познат свят от съвсем нова гледна точка Емил Василев
Коментари Харесай

Вижте този страхотен и брутален мод за The Last of Us Part 1 от първо лице

Един прочут свят от напълно нова позиция

Емил Василев преди 4 минути 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:00 | 19.07.2023

„ Предупредих ви още през 1984-та “ – съобщи режисьорът на Терминатор и Аватар Джеймс Камерън

НаукаСветлин Желев - 18:01 | 20.07.2023

20 фотоси от първото кацане на Луната, които не сте виждали

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 9:17 | 20.07.2023

В 45-годишния процесор Intel 8086 откриха секрети недокументирани указания

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

The Last of Us е разтърсваща история, която се играе от трето лице. Както обаче сподели един модър, към момента има доста благоприятни условия за в допълнение увеличение на интензивността на тази игра.

Ютубърът Voyagers Revenge неотдавна качи съвсем 9-минутен видеоклип, в който е показан мод от първо лице за The Last of Us Part 1. Настройките включват персонализирана компликация, както и доста муниции и материали за направа – и, несъмнено, усъвършенствани оръжия. Изпробвайте неповторимата вероятност от първо лице и ще получите напълно ново равнище на грубост.

The Last of Us Part 1 се появи за PlayStation 5 през септември предходната година, преди да излезе за PC през март тази година. За злощастие на разработчика Naughty Dog, версията за компютър се оказа цялостна каша още през цялото време. Още през първия ден играта имаше над 7 100 отзива в Steam и единствено 1/3 от тях бяха позитивни.

Проблемите с продуктивността и стабилността бяха измежду главните недоволства и наподобява се свеждаха до потреблението на хардуера. На Naughty Dog им лиши към месец, с цел да изгладят множеството от проблемите посредством огромен ъпдейт.

Създателят на мода не загатва евентуална дата на стартирането му, само че както можете да видите, всичко към този момент наподобява приключено. Кадрите са снимани на компютърната версия на играта, работеща с AMD Ryzen 9 3900X, Nvidia RTX 3090, 128 GB RAM и NVMe PCIe M.2 диск. За запис на действието е употребена карта за снимане El Gato.

Струва си да се спомене, че Naughty Dog е профилирана в геймплея с вероятност от трето лице, тъй че е малко евентуално да видите нещо публично от разработчика като режим от първо лице.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР