Един полицай е настанен в неврохирургията на сливенската болница с

...
Един полицай е настанен в неврохирургията на сливенската болница с
Коментари Харесай

Полицаи пострадаха след ромска агресия в Сливен

Един служител на реда е настанен в неврохирургията на сливенската болница с мозъчно разтърсване и контузии по главата след конфликт нощес в рамската махала на Сливен. Други трима служители на реда също са потърпевши при случая. Всички са без заплаха за живота.
След извършена тази заран профилирана полицейска интервенция са арестувани девет престъпно проявени роми взели участие в сбиването, оповестява Българска национална телевизия. Инцидентът е станал откакто два полицейски екипа са се отзовали на сигнал за мощна музика в квартал Надежда. Ромите, които били в нетрезво положение отказали да изпълнят полицейското предписание за прекъсване на музиката.

При опит да бъдат арестувани двама роми, от прилежащите улички се е събрала навалица. Те почнали да хвърлят против служителите на реда бутилки, камъни и буркани. Пострадали са четирима униформени, единият от които е настанен в болница.

Задържаните за 72 часа роми са упрекнати в непристойни дейности, жестоко нарушение на публичния ред и възпрепятстване органите на реда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР