Един от зърнопроизводителите се разбесня по повод твърденията за суперскъпи

...
Един от зърнопроизводителите се разбесня по повод твърденията за суперскъпи
Коментари Харесай

Зърнар проговори! Каза колко му струва колата

Един от зърнопроизводителите се разбесня във връзка изказванията за суперскъпи коли в сектора, пристигнали от премиера Николай Денков.

Започнаха митингите на българските фермери след отпадането на възбраната за импорт на зърно от Украйна, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. " Този митинг трябваше да бъде напролет, само че тогава държавното управление ни излъга, че ще има обезщетения. Тези нелепости с бентлитата....
-->
Ние сме 60 000 производители, 10 % от едно стадо постоянно си има мърша, само че мен това не ме визира. Моята кола коства 4000 лв..Не желаеме просто пари, а тъждество на пазарите. Субсидиите не са за коли, а с цел да си покрием разноските и да сме конкурентоспособни. Нямам срещу украинския импорт, само че да ни покрият разликата.

Премиерът ни назовава терористи, а аз да си мисля, че той ще договаря с мен. Протестираме до дупка, до момента в който не се одобряват настояванията ни ", изясни пред камерата на медията ни Петко Черкезов, зърнопроизводител.500 зърнопроизводители и аграрни стопани от Пловдивско стачкуват на 4 места през днешния ден. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР