Един от водещите български съдии в близкото минало - Атанас

...
Един от водещите български съдии в близкото минало - Атанас
Коментари Харесай

Атанас Узунов: Ако футболният съюз има нужда от мен, насреща съм

Един от водещите български съдии в близкото минало - Атанас Узунов, разгласи непосредствено, че е подготвен да заеме мястото на подалия оставка Петър Петров.

" До този миг никой не ме е канил. Най-хубавите години в живота ми са минали в съдийството. Ако футболният съюз реши и има потребност от мен, съм отсреща. Какво би трябвало да се промени ли? Трябва да се внесе ред! Щом има толкоз негативи, мъжка постъпка е да се подаде оставка. Навремето аз по този начин направих след един гаф на водещия ни тогава арбитър Иван Добринов на мач Славия - Левски ", съобщи Узунов пред " България през днешния ден ".

" Съмнявам се реферите да извършват поръчки. По-скоро грешките са резултат от по-слаба душeвност на някои съдии, които са напрегнат. Те би трябвало да са по-спокойни. В момента има доста камери и всяка една обстановка се гледа под лупа. Дали е нужно да се вкара видеоповторението в българския футбол? Може би, само че по този начин малко изопачаваме самата игра. Тя е основана за хора - футболистите да играят, съдиите да отсъждат ", добави някогашният рефер.

 От ЦСКА оферират Антон Генов да стане началник на съдиите
От ЦСКА оферират Антон Генов да стане началник на съдиите

Предстои разискване на няколко имена за овакантения пост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР