Един от ветераните в треньорската професия и настоящ боксов анализатор,

...
Един от ветераните в треньорската професия и настоящ боксов анализатор,
Коментари Харесай

Легендарен треньор: Хората на Джошуа трябва да го държат далеч от Уайлдър

Един от ветераните в треньорската специалност и сегашен боксов анализатор, Теди Атлас, изрази мнение, че първенецът в тежка категория на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) би трябвало да изчака още малко, преди да се изправи против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) в опит да сплоти цялата дивизия.

Според Атлас, Джошуа може в този миг да направи срещи с няколко други съперници и да завоюва доста пари, по тази причина не вижда причина да излиза на кръга с някой толкоз рисков, като Уайлдър.

"Уайлдър може да прави единствено едно нещо. Той може да те удари със силата на изстрел от оръдие. Защо да рискуваш с него, в случай че може да се биеш с някой различен? Хората на Джошуа би трябвало да бъдат задържани, в случай че му разрешат да се изправи против него ", съобщи Атлас.

"Точно в този момент, те могат да създадат много пари, в случай че се бият с други момчета. Може би след година или две съперничеството межди Джошуа и Уайлдър ще стане още по-голямо. Тогава ще си коства да поемат този риск ", добави Атлас.

Двете страни понастоящем водят договаряния, откакто екипът на Уайлдър насочи оферта на стойност 50 милиона $ към Джошуа за дуел в Съединени американски щати.

Все още не е ясно дали Джошуа и Уайлдър ще стигнат до съглашение в близко бъдеще. Руснакът Александър Поветкин към този момент е заел своето място като авариен вид за британеца. От друга страна, Уайлдър евентуално ще се изправи против наложителния кандидат на WBC Доминик Бризийл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР