Един от треньорите на ЦСКА Люпко Петрович остана доста недоволен

...
Един от треньорите на ЦСКА Люпко Петрович остана доста недоволен
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Победата над Титоград не ни е заблудила

Един от треньорите на ЦСКА Люпко Петрович остана много неудовлетворен от представянето на " алените " при равенството 2:2 против Етър на " Българска войска ".
 Етър измъкна точка от ЦСКА на
Срещата бе от първия кръг на новото състезание, след нея сръбският експерт разгласи, че " армейците " са показали по какъв начин не би трябвало да се играе футбол.

" Футболистите демонстрираха по какъв начин не би трябвало да се играе футбол и да се влиза в мача. С сходна игра не се печелят мачове. Когато на терена няма дисциплинираност, няма и победи.



Не знам за какво футболистите играха по този метод. Дали ЦСКА има класа, би трябвало да забележим. Победата над Титоград не ни е заблудила ", сподели Петрович.

Другият треньор на ЦСКА Добромир Митов също не скри разочарованието си. Специалистът е на мнение, че равенството е пристигнало, защото играчите на " алените " са подценили гостите.

" Не успяхме да задържим успеха. Видяхме подценяване на обстановките. След изравнителния им гол направихме положения и тимът стоеше добре. Първият им изравнителен гол ни смути, вдигнахме се психически и отново поведохме.

Трябва да работим върху завършващите удари. Най-трудно във футбола е да вкараш гол. За да отбележиш гол, трябват умения. За страдание допуснахме два обикновени гола.

Леко подценихме обстановката и не мога да си обясня. Предупредих футболистите, че Етър е стабилен тим, играещ футбол. Когато се прибрах от Австрия, споделих, че Митков има ужасно израстване.

Момчето го затвърди и сподели на цяла България, че сме били прави. Ще има промени за реванша с Титоград. Използваме всички налични футболисти ", сподели Митов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР