Един от топ нападателите, които подсилиха третодивизионния Септември (Тервел) от

...
Един от топ нападателите, които подсилиха третодивизионния Септември (Тервел) от
Коментари Харесай

Румен Николов: Не ни е фикс идея влизането във Втора лига, но ако се случи, ще е празник за града

Един от топ нападателите, които укрепиха третодивизионния Септември (Тервел) от началото на сезона, е Румен Николов. Футболистът, който е младеж на Черно море, с триумф мина през родния си клуб, Нефтохимик, Черноморец (Балчик), Добруджа, а за последно в професионалния футбол игра за Спартак (Варна). 

Нападателят не стопира да бележи за Септември и има в актива си 13 гола. Пред Sportal.bg той съобщи упоритостите на скромния отбор от Тервел. 

" Създадохме още от началото един доста мощен и обединен колектив. Поставихме си за задача да бъдем по-напред в класирането и да играем по-постоянно. Колкото и клиширано да звучи, ние сме в Трета дивизия въпреки всичко - играем мач за мач, за победа и за награда.

Нямам проблеми в това отношение. Предстои ни мач против Спортист (ГТ) и една победа ни приближава сама само че точка до водача Черноморец (Балчик). Ако съумеем да влезем във Втора лига, това ще бъде историческо достижение, тъй като до този миг клубът не се е състезавал в професионалния футбол.
 Антон Стоянов: Опасни са у дома Антон Стоянов: Опасни са у дома
Имаме гиздав стадион, само че въпреки всичко би трябвало да се усъвършенства малко и инфраструктурата при едно присъединяване на клуба в професионалния футбол. Влади Мирчев напусна тима, задоволително известно име във футбола. Той до този миг бе топ реализатора в Североизточната Трета лига. Безспорно водач, който имаше влияне върху играчите в съблекалнята.

Но ние разполагаме и с доста млади момчета, подготвени да покажат какво могат. Не ни е фикс концепция влизането във Втора лига, само че в случай че се случи, ще е празник за този дребен град и хората, които постоянно идват, с цел да ни поддържат.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР