Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също започва да

...
Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също започва да
Коментари Харесай

Сръбски клуб с голям интерес към български национал

Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също стартира да оглежда съветския пазар и са си набелязали българския полузащитник Георги Костадинов, написа един от най-популярните вестници в Белград - www.telegraf.rs. Според изданието, Войводина е изпратила към този момент оферта на българския национал.

"Футболен клуб Войводина демонстрира "признаци на живот ", на първо място повече упоритост, да се трансформира във непрекъснат значим фактор в родния футбол. В поддръжка на това е скорошното идване на новото управление отпред с Драголюб Збилич, само че и избрани действия във връзка с укрепването на игровия състав, което е приоритет номер 1 сега ", се споделя в публикацията на сръбския "Телеграф ".

"Ръководството е хвърлило око на някои евентуални попълнения, и е намерило забавен състезател, който идва от Русия, по-точно от съветската лига, която се трансформира в атрактивен пазар след наложените наказания от УЕФА на локалните клубове ".

31-годишният Костадинов, който беше капитан през миналия сезон на Арсенал (Тула), има една от най-хубавите статистики на своя пост в съветското състезание, макар неприятните резултати на клуба. Арсенал пострада много от военната обстановка, клубът към момента се бори за лиценза си за втора дивизия, а 12 индивида напущат с изтичащи контракти.

Шансът на Георги Костадинов обаче да се реалокира в прилежаща Сърбия не са по никакъв начин огромни заради няколко аргументи. От една страна офертата на Войводина надали може да бъде атрактивна във финансово отношение, а от друга - клубът е надалеч от борбата за челните места. Същото го признава и вестникът, който разгласява информацията.

"Българинът мина филтърната инспекция и качеството му е несъмнено. А в този момент остава сложната част - да одобри предлагането на новосадчани ", се споделя още в текста.

Халфът обаче има и други оферти – две от страната и няколко от чужбина, които преглежда сега и до дни ще одобри някое от тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР