Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инджов бе оптимист за

...
Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инджов бе оптимист за
Коментари Харесай

ЦСКА няма да строи нов стадион, прави реконструкция на сегашния

Един от притежателите на ЦСКА Юлиян Инджов бе оптимист за новия стадион на клуба.
Той дружно с другия притежател на клуба Гриша Ганчев и синът му Даниел бяха на среща в Министерството на младежта и спорта по отношение на опцията за реорганизация на “Българска армия”.

“Главният проектант на Общината ще приготви съответните документи и ще излъчи работна група, която ще отразява и нашите претенции като притежатели. Започват чисто административни процедури, които ще лишават известно време, само че има воля за решаването. Днес има доза оптимизъм да се случи и в спортната база да се постави основа, с цел да се върви напред”, сподели Инджов.

“Старият стадион ще бъде реконструиран. Не сме и мислили, че има по какъв начин да се построи нов стадион. Сега коментирахме достъпа до стадиона. Лицензирането на УЕФА изисква достъп на профилирани коли за провеждането на такива срещи. Мечтата ми е септември месец да видя разрешението за градеж на масата. Министерството на спорта приема измененията до 2019-а година, а всички направено по-късно не се приема, само че ще продължим да преговаряме”.

“Около четири милиона лв. възлизат подобренията, които са приети от Сердика спортни парцели 2021 година. Тази работна група ще продължи още една седмица работа, с цел да се уточнят подобренията, които са противоречиви. Законът е явен и ние не спорим. Направили сме доста усъвършенствания, които ние не можем да ги представим като инвестиция - сред 6 или 7 милиона. Признават се тези, които са трайно прикрепени към парцела, които са по-малко. Готовност имаме от две години за инвестиция. Сигурно ще се прави и нова оценка, само че не поради това, че повече или по-малко ще костват парцелите, а просто оценките имат период на валидност”, приключи Инджов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР