Един от шефовете на Спортен комплекс (СК) Спартак АД, който

...
Един от шефовете на Спортен комплекс (СК) Спартак АД, който
Коментари Харесай

Шеф на СК Спартак АД със странно обяснение пред феновете на Спартак: Не знаем с кого да контактуваме

Един от шефовете на Спортен комплекс (СК) Спартак АД, който е притежател на парцелите на футболния Спартак – Боян Колев, даде необичайно пояснение на въпроса за какво не съблюдават уговорките си по контракта да устоят клуба и базата е в съсипия.

„ До 2014 година ние стопанисвахме стадионите „ Спартак ” и „ Локомотив ”. В същата година базата бе дадена с контракт за стопанисване на Спартак 1918. Миналата година се появи нов Спартак, защото остарелия бе закрит поради задължения. В същото време „ Локомотив ” бе даден от общината на различен Спартак, и ние не знаем с кого да контактуваме ”, съобщи пред Нова Тв Боян Колев на стадион „ Спартак ” тази заран.



Неговите думи бяха посрещнати с усмивки и неразбиране от почитателите, които също бяха пристигнали на стадиона.



Пред камерата на Нова Тв те демонстрираха документи за договорката със Семеен кодекс Спартак АД и настояха да се направи следствие за позволени нарушавания по нея.

Бившия вратар Радо Станев пък разгласи, че е извънредно време общината да вземе решение по проблема и Спартак още веднъж да придобие своите парцели.

Както Петел писа, през вчерашния ден почитатели на Спартак стачкуваха пред Общината и блокираха за малко центъра на Варна в отбрана на обичания си тим. Те настояват, че клубът е жертван на съсипия поради частни ползи и упорстват общината да си върне собствеността върху базите му.

Ултрасите желаят следствие на договорката, с която стадионът на „ Спартак ” и други клубни парцели са минали в частни ръце преди повече от 10 години, и заплашват с още митинги. Привържениците са подкрепени и от агитките на други тимове.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР