Един от приближените до бизнесмена Васил Божков - кацна у

...
Един от приближените до бизнесмена Васил Божков - кацна у
Коментари Харесай

Георги Попов кацна в София под конвой

Един от доближените до предприемача Васил Божков - кацна у нас под ескорт, оповестява " Монитор ".
Попов се върна в страната, откакто управляващите в Дубай са почели настояването на България за екстрадицията му, оповестиха от прокуратурата. Той пътуваше към София, съпроводен от командировани чиновници на. Малко след 15 часа в петък полетът от Дубай кацна на летище София, където го чакаше кола на „ правосъдна защита “, с цел да го води в следствения арест на " Г.М. Димитров ".
 Според прокуратурата Георги Попов не се връща у нас непринудено Според прокуратурата Георги Попов не се връща у нас непринудено
Прокуратурата твърди, че предприемачът и съучастник на Васил Божков - Георги Попов не се прибира непринудено в България, както заяви през вчерашния ден...
Пред " Терминал 2 " го чакаше и неговата адвокатка Адриана Чернева, която не пожела да разяснява дали връщането на предприемача у нас в реалност е непринудено или е екстрадиция. " Това ще се разбере в съда. Мога да разясня след 1-2 дни, сега желая да видя клиента си ", сподели пред публицисти тя.
За Попов има издадена заповед за арест по искане на прокуратурата. Информацията, че предприемачът се връща у нас се появи в четвъртък късно вечерта. Медиите се позоваха на пост на самия Васил Божков във фейсбук. Според обявата на Божков, Попов ще се върне в България непринудено, а не посредством правосъдно решение. До завръщането на предприемача се е стигнало откакто той е дал единодушие пред дубайските управляващи да бъде върнат у нас по настояването на българската прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР