Един от последните българските футболисти, играли в сериозни отбори зад

...
Един от последните българските футболисти, играли в сериозни отбори зад
Коментари Харесай

Иван Иванов пред Sportal.bg: Националите не бяха подготвени, Любо Пенев може да управлява

Един от последните българските футболисти, играли в съществени тимове зад граница, Иван Иванов приказва пред камерата на Sportal.bg за колосалното закъснение на футбол у нас и за проблемите, които пречат националите да се показват на равнище. Игралият в (Белград), и защитник към този момент мина на треньорското занятие, само че е задоволително сериозен към сътрудниците си, които сега са на терена.

Според Иванов в има най-хубавите чужденци сега, а с привличането на Акрапович " алените " от Борисовата градина са създали сериозна крачка към спечелването на шампионската купа. В същото време показва оттегляне и в случай че в Разград не вземат ограничения през май може да имаме нов притежател на златните медали.

" Като цяло изоставаме в безусловно всичко. Като подготвителен развой, като методика, като материална база. Живеем със остарели лаври и си мислим, че може да реализираме триумфи със остарели способи ", уверен и Иванов.|

" Националният отбор не съумя против Унгария, тъй като не беше квалифициран. Това беше ясно на всички. Като всеки един българин и аз тайничко се надявах да реализираме героизъм, но вътрешно бях уверен, че тази пандемия ще се отрази зле на самите български футболисти и на целия футбол тук.

Българският футболист изостава във всяко едно отношение – тактически, физически и механически от равнището на страните, където се играе най-модерния футбол ", съобщи някогашният национал.

Иванов показа, че от българските футболните хора, които познава, би се справил най-добре отпред на БФС. С лидерски качества несъмнено е и Стилиян Петров.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР