Един от основните защитници на - Антонио Рюдигер, е постигнал

...
Един от основните защитници на - Антонио Рюдигер, е постигнал
Коментари Харесай

Антонио Рюдигер напуска Челси, брат му се е договорил с друг европейски гранд

Един от главните бранители на - Антонио Рюдигер, е постигнал неофициална сделка с , оповестява " Independent "!
Договорът на бранителя с лондончани изтича през лятото на 2022 година, а съгласно изданието неговият брат и персонален сътрудник - Сар Сенесие, към този момент е провел среща с управлението на Кралския клуб преди към месец, на която е било реализирано авансово съгласие.
Рюдигер е с съществена заслуга за израстването на Челси под управлението на Томас Тухел, а преди време самият старши треньор бе декларирал, че има предпочитание да задържи своя бранител:
" Той се показва удивително от първия ми ден в тима и става все по-добър и по-добър. Ние сме пределно ясни, че желаеме да остане и той го знае. Рюдигер е безусловно предан на Челси и съм сигурен, че усеща доверието, уважението и любовта на клуба и почитателите ", бе споделил Тухел, само че очевидно обстановката към този момент се е трансформирала и 28-годишният национал на Германия гледа решително към " Сантяго Бернабеу ".
През вчерашния ден , в който Антонио Рюдигер не взе присъединяване и Кепа инкасира три гола в своята врата. Въпреки това, едно негово избавяне евентуално ще попадне в класациите за най-хубавата вратарска изява в груповата фаза на шампионата - !

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР