Един от основните играчи на ЦСКА и единствен българин сред

...
Един от основните играчи на ЦСКА и единствен българин сред
Коментари Харесай

Служебна победа за шампионите?

Един от главните играчи на ЦСКА и единствен българин измежду стартовите 11 на отбора - Иван Турицов, направи забавно разобличаване за скандалните моменти на " Българска войска ". Родният национал съобщи, че от лагера на Лудогорец са желали преустановяване на мача и служебно 3:0.
" Ако кажа, че спирането е повода, ще потегли да се извинявам. За мен необичайно решение, приветствам Лудогорец. За мен беше нелогично. Те желаеха да прекратят мача и да завоюват служебно. Виждал съм такова нещо в Турция и Гърция. Това е обикновено за балканските страни. Не знам какво се случи. Лудогорец се прибра, очевидно желаеха да се приключи мача. Не мога да кажа, че това е повода да допуснем гола ", показа Турицов.
Гостите се прибраха в тунела, откакто Кирил Десподов не съумя да извърши корнер, поради хвърчащите по него предмети от трибуните. Именно това принуди рефера Георги Кабаков да спре мача.
" Запалките и стотинките мога да ги приема, само че имаше и камъни и не беше окей да извършвам корнер. Отидох, приказвах с Кабаков, върнах се да извършвам, не стана и той просто сподели да се прибираме.
Всичко одобрявам - обиди, викания, само че да хвърляш камъни - това към този момент минава към различен спорт. Не ме плаши или демотивира, в случай че ме плюят или псуват, аз излизам и играя моята игра, не давам отговор на никого, не предизвиквам никого. Гледам да си завърша мача.
Аз дори го питах Турицов по едно време " Вие за нас ли играете? ", тъй като по този начин изглеждаше, бяха се прибрали момчетата и чакаха от нас самодейност ", разгласи Десподов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР