Един от основните футболисти на Славия Христо Попадийн се носи

...
Един от основните футболисти на Славия Христо Попадийн се носи
Коментари Харесай

Откритие на Калканджиева каза „Да“ на играч от „Славия“

Един от главните футболисти на Славия Христо Попадийн се носи на крилете на щастието. Защитникът се сгоди за половинката си Евелин Бошнакова преди няколко дни, научи HotArena.

Направих го със жанр. По време на вечеря в заведение в София Христо падна на колене пред своята обичана. Той зададе съдбоносния въпрос на разчувстваната моделка. Тя не се бави с отговора и бързо сподели „ Да “. Радостното събитие за двамата влюбени бе споделено от няколко близки другари отдадени в изненадата. Защитникът на „ Славия “ и манекенката са дружно от по-малко от година. Въпреки това очевидно си към този момент са подготвени да узаконят връзката си, написа „ България Днес “.

Евелин е в модата от малко повече от година. Тя е след първите открития на Евгения Калканджиева. Отличава се с натурален сексапил и хубост.

Попадийн е младеж на „ Левски “. В екипа на „ сините “ направи и дебюта си в мъжкия футбол в мача за купата на България против Пирин (Гоце Делчев) през сезон 2013/14. Той  така и не съумя да пробие на Герена и след преотстъпването на Витоша напусна клуба по-късно мина през Ботев (Вр) и Локомотив (Мездра), преди изненадващо да се озове в Лудогорец престоят му там не беше доста сполучлив и през ноември 2016 година играчът бе освободен от клуба. Това стана, откакто няколко дни по-рано бе изхвърлен от младежкия народен тим за неспазване на целината, Това съответства и с раздялата му с тогавашната му другарка Кремена. След това бранителят бе самичък до срещата с Евелин. За това време той мина през тимовете на Витоша и Дунав, преди да се озове в Славия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР