Eдин от най-важните футболисти и капитан на Борусия (Мьонхенгладбах) Йонас

...
Eдин от най-важните футболисти и капитан на Борусия (Мьонхенгладбах) Йонас
Коментари Харесай

Капитанът на Борусия се връща утре

Eдин от най-важните футболисти и капитан на Борусия (Мьонхенгладбах) Йонас Хофман ще бъде подготвен за игра за петъчния мач против Щутгарт в шампионата на Германия. Хофман се възстановяваше от травма на рамото и към този момент е подготвен да играе. 

" Той стартира да тренира с тима от сряда и през днешния ден му е трети ден на пълноценно натоварване. Така че считам, че е още веднъж подготвен да стартира ", съобщи старши треньорът на " зелено-черните " Даниел Фарке. 

Полузащитникът беше отвън терена за към две седмици, а мощното му показване през есента го направи и любим на селекционера на националния тим Ханзи Флик за листата за Световното в Катар, което стартира по-късно през ноември. 

След две следващи загуби, треньорът Фарке се надява с връщането на Хофман тимът да се върне на пътя на успехите. " Допуснахме прекомерно доста голове. Което не е добре, тъй като нашата отбрана беше едно от мощните ни оръжия при започване на сезона. Разбира се, травмите изиграха доста въздействие върху представянето ни. А задачата ни за мача на следващия ден е още веднъж да не пуснем гол, изясни Даниел Фарке. 

Борусия (Мьонхенгладбах) е на 11-о място в класирането с 16 точки, само че единствено с една победа в последните пет мача. Щутгарт е 15-и с 11 пункта, само че може да се похвали с два триумфа в заключителните три мача.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР