Един от най-успешните български поп дуети „Мания ще отпразнува 20

...
Един от най-успешните български поп дуети „Мания ще отпразнува 20
Коментари Харесай

Дует "Мания" отбелязва 20 години на сцената

Един от най-успешните български поп дуети „ Мания " ще отпразнува 20 години на сцена с величествен концерт-спектакъл на 10 октомври в най-новия и съвременен клуб на нощна София - Music Jam.

Изключително чаровните и надарени сестри Даниела и Юлия ще отбележат своя празник с неповторим двучасов лайв, пленяваща сценография, впечатляваща мултимедия и доста изненади. Желанието на двете е да споделят празника си както с всички фенове на българската музика у нас, по този начин и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки другари.

Юбилейното събитие ще събере на една сцена известни реализатори и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още доста представители на българския шоу бизнес.

Специално за шоуто от Съединени американски щати ще дойде и Слай Джералдс - бас-китарист, артист и създател на песни, споделял една сцена с музикални колоси като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и именития Ричи Хевънс. Емоционалното обръщение, което обичаният на генерации дует желае да съобщи посредством концерта си, е точно: „ Талантът и другарството в музиката имат значение и цел ". С впечатляваща дълготрайност от повече от два часа, програмата на спектакъла включва най-големите шлагери на сестрите от „ Мания ", оглавявали през годините музикалните топ чартове у нас.

На 10 октомври в неповторимата клубна атмосфера на Music Jam родната аудитория ще има опция да се наслаждения и чуе онлайн: „ Не желая, не мога ", „ Светът е за двама ", „ Песента на щурците ", „ Не е истина ", „ Дъжд от обич ", „ Хладни очи ", „ Много надалеч ", „ Whatcha waiting for " и доста други.

Билетите за събитието към този момент могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в клуб Music Jam - ул. „ Пиротска " 5, София.

***Дует „ Мания " е един от най-успешните български поп дуети. Сестрите Даниела и Юлия стартират своето музикално развиване още в ранно детство в родния си град Димитровград. На възраст надлежно 11 и 13 година стартират да пеят в детски хор „ Щастливо детство " и са вокалистки на вокално-инструментална група „ Искри ". През 1999 година двете основават известния дует „ Мания ", като същата година записват и своя първи албум, озаглавен „ Не е истина ", продаден допълнително от 50 000 копия. Албумът включва огромните шлагери „ Светът е за двама ", „ Песента на щурците ", „ Не е истина ", „ Не желая, не мога ". Вторият албум " Хладни очи " показва дуета в напълно друга светлина и е с преобладаващо R&B звучене. С следващите шлагери в него „ Хладни очи ", „ Много надалеч " и „ Дъжд от обич " Мания взе участие сполучливо в доста музикални формати и шоу стратегии. Истинската фикс идея на дуета е тяхната мощ и харизма на сцената - прелестни гласове, секси саксофон, танци и пленяващо театрално държание. Благодарение на безапелационния си гений, сестрите печелят голям брой призове от интернационалните, национални и районни състезания и фестивали, част от които са влиятелната премия „ Дует на годината " за 2000 година и 2018 г.както и златен орден и I място от Световния шампионат по изкуствата в Лос Анджелис, Калифорния. Даниела и Юлия имат концерти по целия свят, успявайки да завоюват сърцата на доста почитатели освен в България, само че и в Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Финландия, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия, Швейцария, Република Македония, Китай, Южна Корея и Съединени американски щати .

Билетите за събитието към този момент могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в клуб Music Jam - ул. „ Пиротска " 5, София.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР