Един от най-проруските журналисти в България Петър Волгин изказа задоволство

...
Един от най-проруските журналисти в България Петър Волгин изказа задоволство
Коментари Харесай

Волгин влюбен до уши в БСП. Къде е романтиката

Един от най-проруските публицисти в България Петър Волгин изрече удовлетворение от обстоятелството, че Българска социалистическа партия е в държавното управление.

Ето какво написа той:

" Когато се сформираше настоящето държавно управление, смятах, че Българска социалистическа партия няма място в него. Струваше ми се, че социалистическата партия просто ще играе ролята на смокиново обществено листо, зад което останалите ще си вършат каквото си желаят.

Наблюдавайки обаче ставащото в последно време, се увещавам какъв брой добре е, че и Българска социалистическа партия взе участие в кабинета. Ако социалистите не бяха част от ръководещата коалиция, тези пощръклелите от сектата " Слава Украине! ", да, Демократична България имам поради, към този момент да са създали по този начин, че в зоната на бойните дейности да бъде изпратено всичкото годно българско оръжие.

Ако Българска социалистическа партия ги нямаше в ръководството, Политическа партия нямаше да чакат края на годината, ами незабавно щяха да прекратят контракта с " Газпром " за доставка на природен газ. В името на " солидарността ", несъмнено.

В тази извънредно напрегната и динамична обстановка е доста рисковано да се ангажираш с прогнози за бъдещето, само че мисля, че в случай че Българска социалистическа партия не престават да бъдат гласът на разсъдъка в този кабинет, в случай че не престават да се опълчват не безумията, идващи от " евроатлантическия " бранш, ще стартират да си връщат доверието на гласоподавателите. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР