Един от най-любимите телевизионни дуети–Димитър Рачков и Мария Игнатова се

...
Един от най-любимите телевизионни дуети–Димитър Рачков и Мария Игнатова се
Коментари Харесай

Рачков и Мария се събраха

Е дин от най-любимите телевизионни дуети–Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха още веднъж. Но не в живота, а на дребния екран, научи HotArena .

Двамата ще играят в сериала „ Полицаите от края на града ”. Звездите са част от хитовия сериал и ще радват почитателите.

Освен тях, в сериала влизат още и Герасим Георгиев–Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Виктор Калев и Алексей Кожухаров.

Сериалът е със специфичното присъединяване на обичания ефирен тандем – Зуека и Рачков, които влизат също в функциите на служители на реда, написа „ България през днешния ден ”. Голямата изненада е Кристиан Милатинов – футболист, играл с Меси, модел, а към този момент и артист.

Той влиза в ролята на контрольор Колев, а работата му в сериала се оказва огромно предизвикателство.

„ Най-радостното е, че съм един до друг с към този момент одобрени лица от българското кино и спектакъл ", споделя красавецът.

Сюжетът придвижва феновете в живота и работата на група злощастни служители на реда, които основават доста повече проблеми, в сравнение с вземат решение.
„ Хуморът е наш, а най-големия ми хонорар от присъединяване е, че играя със Стефания Колева. Тя е моята жена ”, зарадва се Геро, който е атракцията на сериала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР