Един от най-култовите участници в риалити формата Игри на волята“

...
Един от най-култовите участници в риалити формата Игри на волята“
Коментари Харесай

Неделчо Богданов създаде нов супергерой

Един от най-култовите участници в риалити формата " Игри на волята “ остави диря в историята. Става въпрос за аниматора Неделчо Богданов.

Той сътвори първия в света супергерой, който е водач на камион.

Това е Тракмен (Truckman) и беше показан на днешния Спасовден – професионалния празник на водачите, като специфичен подарък за бранша, оповестиха основателите на плана.

Супергероят грее в 24 стикера в обществените мрежи, които пресъздават съществени работни обстановки и паметни реплики. Те са налични на български и британски език и могат да бъдат се употребяват гратис.

Организаторите възнамеряват да основат и супергероинята Тракуман (Truckwoman) като част от насърчителна акция за привличане на дами към специалността.

“За мен това беше занимателно предизвикателство, тъй като и аз знаех доста малко за работата на професионалните водачи, а тя несъмнено заслужава почитание. Искахме нашият супер водач хем да е надалеч от от дълго време остарялото факсимиле за камионджията, хем да си е същински. Нямахме съответен първообраз, просто подредихме пъзела и се получи леко брадясал Супермен с характерно “T " на гърдите, който има тип на човек, който може да се оправи с всяка обстановка ", разяснява Неделчо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР